Bestil konfirmationsmaden allerede nu

07 februar 2022
Emilie Jacobsen

editorial

Skal du holde konfirmation til foråret, er du måske allerede begyndt at overveje, hvad I skal have at spise. Hvis du endnu ikke er det, er det faktisk en god ide, at du gør det. Der er nemlig så mange forskellige steder at vælge imellem, men du skal jo sørge for at bestille i god tid, så du er sikker på, at de kan levere til jer. 

Når du skal bestille mad til en konfirmation, er det altid en god ide, at du ser nærmere på udvalget hos Kokken & Jomfruen. De har nemlig masser af forskellige former for mad at vælge imellem. Lige meget hvilken form for fest I skal holde, kan I derfor nemt finde den helt rette mad til den. 

Først og fremmest skal du altid overveje, om du vil have en buffet eller en menu, når du bestiller hos Kokken og Jomfruen. Du har nemlig mulighed for at få begge dele, og de to kan lægge op til lidt forskellige former for fester. Derfor er det en af de første overvejelser, som du bør gøre dig. Se mere her

mad ud af huset

Lad konfirmanden selv bestemme maden

Når dit barn skal konfirmeres, er det selvfølgelig kun rimeligt, at han eller hun har noget at skulle have sagt i forhold til, hvilken form for mad I skal have at spise. Derfor er det oplagt, at du lader konfirmanden bestemme maden. Måske er det jeres budget, der dikterer, at I skal have mad fra Kokken og Jomfruen, men derfor kan I jo godt få den mad, som konfirmanden bedst kan lide. 

Hvis du vælger at bestille en buffet fra Kokken og Jomfruen, kan du vælge mellem en lang række forskellige former for mad. For eksempel er det muligt at vælge flere forskellige former for kød, salater, kartofler og sovser. Dermed kan konfirmanden altså sammensætte lige præcis den menu, som han eller hun foretrækker. 

Flere Nyheder