Store besparelser på din varmeregning med en luft vand varmepumpe

21 December 2021
Astrid Pedersen
image

editorial

Hvis du ønsker at gøre din bolig mere klimavenlig i forbindelse med udskiftning af det gamle slidte fyr? Så bør du overveje muligheden for at erstatte fyret med en energieffektiv og økonomisk varmepumpe.

Med en luft til vand varmepumpe i stedet for et fyr kan du nemlig spare store summer på dine samlede årlige udgifter til opvarmning af boligen. Dette skyldes luft til vand varmepumpens effektive udnyttelse af energien. Du skruer således ganske betragteligt ned for dit energi forbrug uden at du behøver slukke radiatoren eller lukke for det varme vand.

image

Hvem kan hjælpe mig med at finde den helt rigtige luft til vand varmepumpe?

Når du står for at skulle vælge den varmepumpe som skal forestå opvarmning af brugsvand og cirkulationsvand i din og din families bolig gennem de næste mange år kan det godt betale sig at få rådgivning for de professionelle.

Hos Amalo kan du få rådgivning angående valg af Panasonic luft til vand varmepumpe. Amalo har specialiseret sig inden for luft/vand varmepumper af netop dette mærke og vil med sikkerhed kunne hjælpe dig til at finde en varmepumpe som kan imødekomme husstandens behov for opvarmet vand i radiatorer og vandhaner.

De solide og robuste Panasonic varmepumper er kendt for deres høje ydelse og driftsikkerhed. Samtlige Panasonic luft/vand varmepumper er tilpasset det kolde nordiske klima og kan levere varen helt ned til de laveste minusgrader. Du kan således med en Panasonic varmepumpe klare dig hele vejen igennem det lange kolde vinter halvår uden at skulle skrue ned for varmen eller spare på de varme brusebade. Og de dygtige VVS teknikere kan hjælpe dig med at vælge præcis den Panasonic varmepumpe som passer til dit og din families hus.

Du kan altid kontakte Amalo og få yderligere information omkring valg af varmepumpe. Klik ind på Amalo.dk og læs mere.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://djurbloggaren.se/

https://djur-bloggen.se/

https://djurnews.se/

https://alla-djur.se/

https://alltomdjuren.se/

https://dinadjur.se/

https://djurnytt.se/

https://familjedjur.se/

https://glada-djur.se/

https://husdjurs-bloggen.se/

https://husdjursbloggen.se/

https://tipsomdjur.se/

More articles