Sådan laver du en lækker og luftig banankage
Kage er noget, som hitter hos de fleste. I Danmark har vi tradition for at spise kage, når der er noget at fejre. Kage er dog også noget vi elsker at spise på mange andre tidspunkter. Der skal bare være en lille anledning til at man kan få kage, før det bliver taget i brug. Kort sagt så er kage noget næsten alle elsker. Der findes dog mange forskellige typer af kage, hvorfor der helt sikkert også er noget for enhver smag.
Går du med tanken om at lave en fødselsdagskage selv, eller bage en kage til dine kollegaer, kan det være svært at vurdere, hvilken kage du skal gå med. Vil du være på den sikre side, men samtidig lave en kage, som alle kommer til at elske og huske dig for, så skal du vælge en banankage.
Sådan laver du en traditionel banankage
Der findes mange forskellige opskrifter på at lave en banankage. I denne artikel hjælper vi dig med, hvad du skal bruge for at lave en traditionel banankage. Herefter kan du selv vælge, hvad du vil pifte den op med. Her er der nogle der bruge chokolade stykker eller orangeknas for at give banankagen noget mere kant. Du kan også lave en banankage med chokolade glasur på toppen, så det spiller godt samme med chokoladestykkerne i banankagen.
For at lave en god og traditionel banankage, skal du blandt andet bruge smør, banan, mørk chokolade (gerne over 44 %), æg, sukker, vaniljesukker, hvedemel og bagepulver. Det er klart nemmere, hvis du har en røremaskine med piske-funktion. Hvis ikke så kan det også nemt lade sig gøre med håndkraft.
Fremgangsmåden for at lave en velsmagende banankage
Er du i tvivl om, hvordan du laver en lækker og luftig banankage? Så er der heldigvis en god opskrift på en banankage hos dk-kogebogen.dk.