Lækre frikadeller fra din elektroniske kogebog

14 January 2019
Søren Black

editorial

Frikadeller af gris, kylling eller plantefars

Frikadeller er stadig en af klassikerne på det danske middagsbord. De runde kødkugler, som oftest er lavet af svinekød, er en populær spise ikke mindst hos børn. Med frikadeller på bordet kan du servere et yderst lækkert måltid, som meget få ikke bryder sig om. Danske frikadeller kan med fordel serveres med kartofler og brun sovs. Så har du et meget dansk klassisk måltid, der går rent hjem. Men har du gæster om bordet, der ikke spiser svinekød, kan du med fordel skifte grisekødet ud med for eksempel kyllingefars. Endelig er der i supermarkederne også kommet plantefars, hvilket betyder, at du dermed får muligheden for at kunne servere frikadeller for en vegetar.

Mange forskellige opskrifter

Frikadeller smager ikke bare utrolig godt, de er også nemme at lave. Du blander bare en gang hakket kød med noget mel og nogle æg, og så er det ellers op på stegepanden med de små kødkugler, der lynhurtigt bliver til lækre frikadeller. På Alletiders Kogebog finder du op til flere forskellige opskrifter på frikadeller. For det er ikke bare kødet, der kan skiftes ud alt efter dine gæsters præferencer. Du kan for eksempel også finde opskrifter, hvor hvedemelet er erstattet af havregryn.

Elektroniske opskrifter lige ved hånden

Alletiders Kogebog er din ven i køkkenet. I denne elektroniske kogebog, som du let kan have med dig under madlavningen, finder du et hav af gode madopskrifter. Ved at have opskrifterne på din mobil eller tablet har du dem altid lige ved hånden, når der for eksempel skal steges frikadeller. Og det mest geniale er, at du altid kan ændre opskriften alt efter, hvor mange personer du laver mad til. Skal du eksempelvis kun lave frikadeller til to personer, så taster du det bare ind i toppen af opskriften. Så fortæller den dig lige præcis, hvor meget fars, æg og mel du skal bruge. Nemmere kan det ikke blive. Velbekomme.

More articles