Lad en professionel el installatør ordne elektrikerarbejdet

Når de elektriske installationer i boligen trænger til en opgradering skal du have fat på en autoriseret el installatør eller elektriker. Det er et lovkrav at al el arbejde i hjemmet, som vedrører de fast installationer, udføres af autoriseret fagpersonnel. Det er nemlig alt for risikabelt at forsøge sig med denne type arbejde på egen hånd.

Du kan risikere at forårsage store skader på mennesker og materiel hvis du fusker med de faste el installationer i bygningen. En forkert opsat installation kan afstedkomme overgang i de elektriske apparater og dermed farlige elektriske stød. Og en kortslutning i de faste installationer kan forårsage farlig elektrisk brand i de strømførende kabler.

Hvem er Norup El-teknik?

Norup El-teknik er en elektriker og installatør service virksomhed med mere end 14 år på bagen inden for dette felt. Hos Norup El-teknik finder du udelukkende dygtige el installatører og elektrikere som står parat til at hjælpe dig med dine el installationer og optimere de elektriske systemer i din bolig.

De dygtige medarbejdere hos Norup El-teknik er alle veluddannede og besidder hver især en stor ekspertise inden for netop deres felt. Samtlige elektrikere og installatører hos Norup El-teknik holder deres kompetencer opdateret gennem løbende kurser og efteruddannelse. Dette er din garanti for et stykke vel udført elektriker arbejde som lever op til alle gældende mål og standarder, og som du kan have glæde af i mange år fremover.

Norup El-teknik tilbyder elektriker løsninger i forbindelse med tekniske installationer i private boliger såvel som i forbindelse med landbrug, produktion, industri og kontor. Når du overlader dine elektriker opgaver til Norup El-teknik kan du forvente en kundevendt og professionel service som bygger på såvel dialog som på viden og know how.

Hvis du ønsker en snak om dine behov for elektriker arbejde kan du altid kontakte Norup El-teknik via hjemmesiden https://norup-el.dk/ 

Leave a Comment