Lad din tandlæge i Silkeborg hjælpe din mundhygiejne på vej

05 april 2021
Astrid Pedersen

Har du sprunget dine tandlæge besøg over i alt for mange år? Så er det på tide at komme af sted. Du bør gå til tandlæge mindst en gang om året. I hvert fald hvis du ønsker at spare dig selv for dyre, langtrukne og smertefulde tandlæge behandlinger i fremtiden.

Find centralt beliggende tandlæge i Silkeborg

Bor du i Silkeborg eller i byens nærmeste omegn kan du med fordel vælge den moderne og velrenommerede tandlæge klinik EBdent Tandlægeklinik ApS.

Hos EBdent Tandlægeklinik ApS er du garanteret en behagelig oplevelse i trygge rammer for din tandlæge behandling, uanset om der er tale om et kontrol besøg eller om du skal have udført en mere omfattende procedure. EBdent Tandlægeklinik ApS kan som din faste tandlæge tilbyde dig årlige eller halvårlige tandtjek med tilhørende rensning af tænder og tandkød således at du på effektiv vis kan forebygge de værste tandlidelser og dårligdomme.

Når du vælger EBdent Tandlægeklinik ApS som din faste tandlæge i Silkeborg får du en på én og samme tid professionel og personlig behandling som tager udgangspunkt i såvel dine ønsker som i dine tænders tilstand og beskaffenhed. Større indgreb eller længere varende behandlinger vil kun blive igangsat ifølge aftale med dig – og du vil altid få prisen på en tandlæge behandling at vide på forhånd.

Føler du ikke at du er i stand til at erlægge det fulde beløb ad én omgang vil det hos EBdent Tandlægeklinik ApS altid kunne få tilbudt en rentefri afbetalings ordning så du har mulighed for at afdrage på udgiften til din behandling i dit eget tempo. Og så behøver din økonomi ikke at være en forhindring for bevarelse af dit smukke og sunde tandsæt.

Du kan læse mere om EBdent Tandlægeklinik ApS og booke en tid til din første tandlæge konsultation på hjemmesiden ebdent.dk

Flere Nyheder