Kompetent og kvalificeret IT rekruttering til erhvervslivet

10 december 2020
Astrid Pedersen

Som arbejdsgiver i en omskiftelig IT virkelighed kender du sikkert alt til behovet for dygtige, stabile og kompetente medarbejdere – og til de genvordigheder som kan være forbundet med at skaffe disse. Derfor kan du med fordel benytte dig af et kvalificeret rekrutterings bureau som for eksempel Accuro.

Rekruttér en freelance IT konsulent med hjælp fra Accuro

Når du står og skal bruge en dygtig freelancer som kan indgå på lige fod med din faste medarbejder stab omkring løsning af en opgave kan du med fordel vælge Accuro som din faste sparring partner i rekrutterings processen.

Accuro har mange års erfaring når det handler om at matche dygtige og kompetente freelance konsulenter med virksomheder som har behov for ekstra kompetencer i kortere eller længere tid. Med Accuro ved din side er du stærkt rustet når det handler om at finde den helt rigtige kandidat til den ledige plads i dit team, således at I kan få kørt projektet sikkert i mål.

Find den helt rigtige medarbejder med Search & Select

Accuro har specialiseret sig inden for SAP & IT rekruttering, og har således et solidt og udvidet netværk inden for SAP og IT. Du kan således være helt tryg ved at din rekrutterings proces er i sikre og trygge hænder når du overalder den til Accuro – og at der er rigeligt med kandidater at vælge imellem.

Accuro tør godt garantere at det er den helt rigtige medarbejder du får med om bord når du lader de dygtige rekrutterings konsulenter forestå opgaven med at vælge din nye leder, specialist eller nøglemedarbejder. Du er selvfølgelig med i processen hele vejen igennem, hvorved du og konsulenten gennem dialog tilpasser rekrutterings forløbet således at det passer præcist til virksomhedens DNA, visioner og målsætninger. På den måde er du sikker på at få den rette person ind i virksomheden.

Du kan læse mere om IT rekruttering gennem Accuro på virksomhedens hjemmeside accuro.dk

Flere Nyheder