Køb træpiller til levering eller afhentning i Kolding

23 september 2021
Astrid Pedersen

Mange mennesker skifter i disse år deres centralvarme anlæg ud. Dette giver også fin mening hvis fyret er gammelt og slidt, og ikke leverer som det skal. Men hvis dit pillefyr er af yngre dato er der ingen grund til at fyre med andet end piller.

Du bør dog altid være kritisk når det kommer til valg af træpiller leverandør. Træpiller, som er fremstillet af rent træ og holder en høj brændværdi, beskadiger ikke dit fyr, og er samtidig tæt på co2 neutrale. Og derfor bør du altid gå efter træpiller i høj kvalitet.

Hvor kan jeg finde de gode træpiller i Kolding?

Hvis du er bosat i Syd eller Sønderjylland, for eksempel Kolding, Esbjerg, Sønderborg, Aabenraa, Vojens eller vejen, kan du med fordel bestille dine træpiller hos MRpiller.

MRpiller har igennem mange år forsynet husstande i netop dette område med træpiller i top kvalitet. Træpiller fra MRpiller fås i størrelserne seks millimeter og otte millimeter, og er fremstillet i rent træ fra sorterne gran, bøg og fyr. Pillerne er komprimeret med den højeste brændværdi og den bedste udnyttelse af brændslet for øje.

MRpiller træpiller kvalitets testes løbende for at sikre at de lever op til de høje standarder inden for området. Dette er din garanti for at du får mest mulig varme for pengene når du køber dine træpiller hos MRpiller.

Bestil træpiller online

Når du bestiller dine træpiller hos MRpiller kan du faktisk selv bestemme om træpillerne skal leveres på adressen, eller om du selv vil hente dem.

Når du fyrer med træpiller har du fordelen af på forsvarlig vis selv at kunne transportere og opbevare dit brændsel. Derfor vil du kunne spare omkostningerne ved levering hvis du vælger selv at afhente dine træpiller hos MRpiller.

Du kan læse mere og bestille dine træpiller til afhentning eller levering på MRpiller.dk.

Flere Nyheder