Køb billigt bådudstyr i høj kvalitet online

13 marts 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Som bådejer har du mange glæder. Især somer halvåret byder på mange oplevelser til søs. Danmark er beriget med sikre farvande og masser af muligheder for at opleve landet fra vandsiden. Du kan glæde dig over den lange kystlinje, de smukke og badevenlige strande, og de hyggelige havnebyer hvor du og din familie kan lægge til og opleve stemningen på kajen eller i marinaen.

Du kan kaste anker ud for en af de lækre sandstrande og lade ungerne bade, svømme, fiske eller dyrke vandsport. Og om aftenen kan i falde i søvn til lyden af bølgeskvulp mod bådens skrog.

Sæt båden flot i stand inden ferien

Hvis du har sat din skude på land for vinteren er det oplagt at benytte chancen for klargøring af båden. Det er for eksempel en del lettere at komme til bunden af skroget når båden står på land, end når den ligger i vandet.

bådudstyr

Her kan du med stor fordel skrabe overfladen fri for muslinger, snegle, rurer og hvad der ellers måtte have sat sig fast underneden på båden i løbet af forrige sejl sæson.

Når bådens skrog er glat og fri for disse ”blinde passagerer” vil vandmodstanden minimeres, hvilket tydeligt vil kunne ses på bådens brændstof forbrug. Samtidig får du en hurtigere og mere manøvredygtig båd, til glæde for hele familien.

Sørg for at båden lever op til de sikkerhedsmæssige krav

Det er så ærgerligt at gå ned på udstyr – og det kan være direkte livsfarligt hvis der for eksempel ikke er tilstrækkeligt med redningsveste ombord. Der bør være én vest til hvert medlem af besætningen, samt én i reserve. Og disse veste kan du, i lighed med andet bådudstyr, med fordel indkøbe online.

Hos Marinelageret i Sønderborg finder du et stort udvalg af billigt bådudstyr samt materialer til klargøring af båd. Læs mere på marinelageret.dk.

Flere Nyheder