Gode tips til når virksomheden skal flytte

Hvis din virksomhed udvider, og er vokset sig stor er det måske snart på tide at I flytter til større lokaler. Måske har din virksomhed brug for at flytte til en større by – Her får I brug for flyttefirmaer erhverv, dvs. I skal vælge flyttefirmaer der kan tage sig af alle former for flytning, ikke blot private boliger. I skal finde et flyttefirma der kan hjælpe med erhvervsmæssig flytning, og de skal naturligvis overholde en hel del krav, der vil gøre overgangen fra det gamle til det nye sted lettere for både dig og dine medarbejdere.

Flyttefirma erhverv tips

Forbered medarbejdere så langt i forvejen som muligt. Det er stressende at flytte som privatperson, men minsandten også for et erhverv – en arbejdsplads – det kan faktisk være en ganske følelsesmæssig tilpasning. Hvis det er muligt, bør medarbejderne adviseres om ændringen i god tid, så de kan træffe passende valg ud fra denne store forandring.

Bestem hvad der skal med, og hvad der skal blive tilbage

Det er nemt at blive fanget i blot at skubbe rodet rundt på sin arbejdsplads, men når det er tid til at flytte, skal der skæres ned på rodet. Det vil ikke kun spare jer tid under selve flytningen, men det kan også spare dig penge og så ser det bedre ud. Sørg for at I har langt tid til at pakke og hvis erhverv flyttefirmaet skal pakke for jer, så vær sikker på, at alting har de rigtige mærkater på.

Lav gerne en tidslinje for flytningen, og planlæg derefter

Afhængigt af hvilke bygninger I bevæger jer ind og ud af, kan I passende koordinere jeres erhverv flyt til om aftenen eller i weekenden. For at sikre, at der ikke er tilbageslag i planlægningsprocessen, skal I bestemme hvornår flytningen skal finde sted. Der skal være styr på om flyttefirmaet kun kan benytte elevatorer i bestemte tidsrum og eller om der er andre sikkerhedsforanstaltninger at tage hensyn til.

Prioriter it-afdelingen

Når I er noget dertil hvor forsendelsen skal aflæsses, skal I sørge for, at alt computerudstyr og IT er det første der bliver aflæsset. Et godt flyttefirma for erhverv, kender vigtigheden af dette. Ved først at sørge for IT-afdelingen, giver du dem den nødvendige tid, de har behov for til straks at komme i gang med at forbinde telefoner, computere og opsætte netværket i jeres nye erhvervslokaler.

Find det rigtige flyttefirma til erhverv

Søg efter flyttefirmaer til erhverv der har erfaring, og de helt rigtige ressourcer til rådighed for at gøre jeres virksomhedsflytning succesfuldt som muligt.

Lukket for kommentarer.