Giv boligen nye farver med hjælp fra en maler i Brøndby

Er du også blevet træt af de kedelige hvide vægge?

Det sikre valg for mange danskere er helt sikkert at male både vægge, lofter og paneler hvide. Så passer det hele sammen og der er ikke nogen der stiller spørgsmålstegn ved farvevalget. Meeeen… er det nu ikke også lidt kedeligt? Der er i hvert fald god mulighed for at gøre dit hjem mere unikt og personligt, hvis du vælger at lege lidt med farverne.

Nye farvetrends

Selvom tendenserne inden for bolig og indretning ikke skifter ligeså hurtigt, som når det handler om tøjmode, så sker der alligevel en udvikling i, hvordan vi indretter os. I mange år har det været normen at male boligens overflader hvide, men nu er farverne ved at få en renæssance. Og ikke nok med at der skal farve på væggene nu – der skal også farve på loft, gulv, paneler og døre.

Ved at male flere forskellige overflader i forskellige farver, kan du opnå et velovervejet og sofistikeret udtryk i dit hjem. Prøv for eksempel at vælge farver, der skaber flotte kontraster til hinanden.

Vigtigt at teste

Inden du for alvor går i gang med malerprojektet, er det vigtigt at du laver nogle tests med farveprøver. Farveprøver kan du købe hos din lokale malerforretning. Vælg nogle forskellige nuancer af de farver du godt kan lide, og så mal dem op på væggen derhjemme for at se, hvordan de tager sig ud i virkeligheden. Nogle gange bliver man overrasket over, hvordan farverne tager sig ud når de kommer op på en væg eller et loft.

Brug en professionel maler

Når du skal have malet derhjemme, er det vigtigt at finde en god, erfaren professionel maler. Med professionelle fagfolk sikrer du dig, at arbejdet bliver gjort ordentligt og at du får et flot og gennemarbejdet resultat. Held og lykke med maleprojektet!