Find din massør i København, og få den bedste behandling

12 April 2019
Astrid Pedersen
Find din massør i København, og få den bedste behandling

Hører du til det store flertal af danske ”kontormus”, som er ved at gå til efter fyraften på grund af smerter og spændinger i ryg, lænd, skuldre eller nakke? Så kan du med fordel booke tid hos din lokale massør, som kan hjælpe dig med at få myoserne ud af kroppen, samtidig med at du får mere energi og et øget velvære i hverdagen.

Hvordan kan en massør hjælpe mig?

”Ondt i ryggen” er efterhånden en folkesygdom i Danmark. Otte til ti timer om dagen i en unaturlig stillesiddende positur, kombineret med store og langvarige mængde skærmtid, må og skal have følgevirkninger. Kroppen er ikke bygget til at sidde på en stol så længe ad gangen, og når vi sidder foroverbøjet over computeren, tabletten eller smartphonen, vil nakkens muskulatur uvægerligt blive overanstrengt.

Dette skaber en inflammatorisk tilstand i bindevævet, og giver anledning til smertefulde myoser samt stivhed i muskler og led. Og med smerterne følger flere spændinger, da kroppen vil søge at kompensere. Med en massage på jævnlig basis kan du hjælpe kroppen til at hele, således at du kommer ud af den onde cirkel og slipper af med de smertefulde myoser.

Hvad sker der under en massage?

En professionel og erfaren massør, som kan sit håndværk, vil altid orientere dig om hans eller hendes metoder. Samtidig vil du i høj grad få lov til at få indflydelse på din massage. Har du ønsker til bestemte fokus områder, vil massøren koncentrere sig om disse, lige som vedkommende vil udvise hensyn, hvis der skulle være områder, hvor du ikke ønsker at blive berørt. Du vil også selv kunne regulere styrken af strøg eller tryk. Det er ikke meningen, at en massage skal være direkte smertefuld for at være effektiv. Du kan læse mere om massage – og booke en tid til massage i København – på kaatsumassage.dk

More articles