Find den rette hængekøje online

Sommeren er for alvor over os – og tilbringer du megen tid uden for i haven kender du behovet for at kunne koble helt ud. Og til dette formål er en hængekøje ganske uovertruffen.

Hvilken slags hængekøje skal jeg vælge?

En hængekøje er ikke blot en hængekøje. Der findes faktisk mange forskellige modeller – og hængekøjer fås samtidig i varierende størrelser og materialer. Du skal overveje hvad du vil med din hængekøje. Vil du bruge den alene, og skal den således kun kunne rumme dig, eller skal børnene kunne hygge og lege i den? Foretrækker du en hængekøje som giver sig og former sig rundt om din krop, eller vil du have mere støtte fra solidt stof? Og er du i markedet efter en hængekøje, som primært skal bruges til afslapning, eller vil du gerne kunne arbejde, amme eller lignende, og er du således i virkeligheden på udkig efter en hængekøjestol eller en hængestol?

Har du besluttet dig for en hængekøje som blot skal understøtte dit behov for at dase hen i den blide brise kan du med fordel vælge en meksikansk hængekøje. Meksikanske hængekøjer udmærker sig derved at de er fremstillet i solide elastiske tråde som er flettet eller vævet sammen efter gamle traditioner og metoder.

En meksikansk hængekøje vil således føles mere elastisk en den brasilianske hængekøje som er syet ud af farvestrålende solidt stof. Den brasilianske hængekøje er til gengæld virkelig god når I skal være flere i hængekøjen – for eksempel i forbindelse med middags luren eller når der skal hygges og læses historie.

Hvis din have ikke er forsynet med store træer eller blot en solid mur skal du ikke fortvivle. Du kan nemlig vælge at tilkøbe en hængekøje på stativ. Du kan se det store udvalg af hængekøje og stativer i den online shop på www.hængekøje.dk

Leave a Comment