En god undskyldning for at bage kage

23 November 2018
Michelle Løhde Nielsen

editorial

De fleste af os kender til at have et bundt bananer liggende på køkkenbordet, der har set bedre dage. Bananer der er brune, plettede og lidt for bløde. Hvad skal man gøre ved dem, hvis man vil undgå at smide dem ud? Her må det bedste bud uden tvivl være en svampet banankage. En smagfuld og svampet banankage, der emmer af hygge. Nogle gange er det simple og klassiske nemlig bare bedst. 

Perfekt til de dage hvor det skal gå stærkt

Endnu en fordel ved at kaste sig over banankagen er, at den er utrolig nem at lave, og så kræver den ikke alverdens tid i køkkenet. Det er derfor en kage, som stort set alle kan lave, og så er den perfekt til de dage, hvor det skal gå lidt stærkt. Den er eksempelvis perfekt til de eftermiddage, hvor der pludselig kommer gæster forbi til eftermiddagskaffe eller når børnene har uventede venner og veninder med hjemme, og der skal serveres noget lækkert. Den kan naturligvis også bages bare fordi, at man har lyst. Uanset hvad så vil den uden tvivl skabe glæde og begejstring hos dem, du serverer den for. Det er nemlig en kage, som stort set alle kan lide. 

En skøn svampet banankage med lækre chokoladestykker 

Der findes mange forskellige opskrifter på banankage samt mange forskellige variationer, men hvis du ønsker at lave den helt klassiske, så kan opskriften på banankage med chokoladestykker fra Alletiders Kogebog i den grad anbefales. Opskriften og fremgangsmåden er simpel, men du får stadig en skøn og svampet banankage ud af det. Ingredienserne er samtidig nogle, som de fleste af os har i køkkenskabene.

Så hvis du har et par brune, plettede og bløde bananer liggende på køkkenbordet, så har du en god undskyldning for at gå i køkkendet og overraske dine nærmeste med en skøn banankage. Find opskriften på https://www.dk-kogebogen.dk/opskrifter/27734/banan-kage-med-chokolade-stykker

 

More articles