Aloe Vera – Naturens Lindrende Mirakel

04 December 2018
Lykke Holzmann Søby

editorial

Aloe vera gel er en fantastisk creme der kan bruges som effektiv behandling til acne, psoriasis og skæl. Og så er den også fantastisk til insektbid og udslæt. Faktisk kan det anbefales altid at have en tube med i sin taske og den er et must-have i enhver førstehjælpskasse.

Økologiske og naturlige ingredienser

Hvis du er vil med naturlige produkter, bør Aloe Vera være med som en del af din daglige skønhedsrutine – både dag og aften. Vores hud er kroppens største organ. Den er porøs, og absorberer næsten alle de ting vi smører på den fra dag til dag. Dette omfatter naturligvis også vores ofte parfumerede makeup og hudpleje cremer fuld af kemikalier. Mange produkter, der ikke er økologiske, indeholder pesticider og kemikalier, disse går lige ind i huden som var din hud en stor svamp, men med aloe vera er det en ganske anden historie, fordi det kommer lige fra naturen og det er ikke tilsat andet end kærlighed.

Pas på kopier

På en flaske aoe vera gel kan der sagtens stå med store bogstaver, at den indeholder “100% ren aloe vera” eller at den er “lavet med 100% ren aloe vera”, men man skal ikke altid tro på alt hvad man læser. Visse aloe vera gels indeholder nemlig en hel masse vand som så er blandet op med kun en anelse aloe vera gel. Da der er aloe vera i har producenten ret til at skrive; ’’lavet med ren aloe vera’’ på emballagen.

For at sikre, at du køber den reneste aloe vera, bør du læse på ingredienslisten. Aloe bør være den allerførste ingrediens – ikke vand eller andre fyldstoffer. Sørg for, at det er fri for unødvendige konserveringsmidler, fortykningsmidler og farver.

Vi anbefaler derfor på det stærkeste at du køber dine aloe vera profdukter hos https://www.veracura.com/ – Her kan du være sikker på, altid at få dejlige skønhedsprodukter, hvor der både er tænkt på dig og naturen.

More articles