Flot lingeri i plus size – find det online

14 April 2020
Astrid Pedersen

editorial

Hører du til i den kategori, som ofte betegnes som plus size, har du nok svært ved at finde frækt og forførende undertøj i almindelige butikker. Det er som om der hersker en konsensus om at store piger bare ikke må være sexede. De bh’er man finder i størrelse E og der over ligner ofte noget der er syet af materialer fra faldskærms troppernes overskuds lager. Og de dertil hørende trusser kanne være noget du fandt i din oldemors undertøjs skuffe.

Flot lingeri til kvinder med kurver – find det online

Det kan således godt være en forstemmende oplevelse at gå på lingeri jagt, når man har lidt mere udtalte feminine former end gennemsnittet. Ud over det rigtige udvalg af lækkert og vel designet lingeri i de fleste butikker og stor magasiner, er der hele processen med at skulle prøve det frække undertøj i trange og svedige prøverum, samtidig med at man er underkastet ekspedientens kritiske blik.

Derfor er det en kæmpe fordel, at du kan vælge at købe dit lingeri omline. Her kan du i ro og mag udvælge trusser, bh’er korsetter og corsager samt strømper og baby dolls hjemme fra din egen sofa – og prøve tøjet i dit eget hjem. Så længe du kender din størrelse, er det en smal sag at finde lingeri i plus size i en online butik – for eksempel hos Love Lingeri.

Hvilke typer lingeri finder jeg hos Love Lingeri?

Den online lingeri shop Love Lingeri udvælger kun de mest vel designede stykker lingeri fra velrenommerede producenter, og fører et stort udvalg af såvel bh og trusse sæt som mere eksotisk lingeri i plus size i den online shop – selvfølgelig til nogle af markedets bedste og mest konkurrence dygtige priser.

Du kan se om bestille dit lingeri i plus size på love-lingeri.dk

More articles