Slip for unødigt bøvl ved hjælp af automatisk egenkontrol

06 July 2021
Anders Lundtang Hansen

Danmark er et utroligt fleksibelt land, når det kommer til at udvikle nye opfindelser, have orden i sagerne, producere ny know how og tiltrække udenlandske investorer.

Desuden er vi også et meget lidt korrupt land, og forbrugerne ved, at de kan gå rettens vej, hvis de ved, at der er noget galt med det, som de køber; så der er en sandhed i, at kunden altid har ret, for det er som regel kunden, der ender med at få medhold.

Alt dette har noget at gøre med, at der er streng kontrol herhjemme, om det via lovgivningen i det, man producerer, om Arbejdsstyrelsen skal kigge forbi, eller man har orden i fødevarerne, hvis man nu er en restaurant eller lignende, så man ikke skal få problemer med Fødevarestyrelsen.

Endelig er der jo også krav til offentliggørelse af regnskaber med videre, som der er deadlines for, og det skaber en gennemsigtighed herhjemme.

Men det kræver således også meget for dem, der skal sørge for den slags.

Automatisk egenkontrol overtager opgaver, man ellers selv skulle have klaret 

Hvis man har prøvet at være selvstændig, eller man ejer en virksomhed, så ved man, at der er så mange ting, man både skal klare, hvis virksomheden skal løbe rundt, men der er også andre sager, som man bliver nødt til at kontrollere løbende, så alt er i orden efter reglerne og reglementerne.

Man har nogle gange brug for at have folk til den slags, da man ellers kan køre sig selv i sænk, hvis man som chef skulle stå for alt dette selv, hvorfor lysten til at drive forretning kunne ryge for en, da man skal bruge tid på alt det “sure” og ikke se sin virksomhed blomstre, som man gerne ville bruge tid på.

Derfor skal man se efter sådan noget som automatisk egenkontrol, så man får lettet arbejdsbyrden fra ens skuldre.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://techbloggar.se/

https://techbloggaren.se/

https://technewz.se/

https://all-teknik.se/

https://bostadens-it.se/

https://dator-bloggen.se/

https://datorbloggen.se/

https://elektronikbloggen.se/

https://hemmets-it.se/

https://it-familjen.se/

https://pc-bloggen.se/

https://svenska-itbloggen.se/

More articles