Kender du prisen på en Invisalign-behandling?

Drømmer du om at få tænderne rettet, så de sidder på en snorlige rækker og stråler? Du er ikke den eneste, og den populære Invisalign-behandling vinder større og større indpas hos danskerne. Men hvad koster en sådan behandling?

Intet er gratis. Det kan vi vist hurtigt blive enige om. Men mange ting kan være rigtig gode – også selvom vi betaler penge for dem. Det gælder for eksempel en investering i din fysiske og mentale sundhed, og hvis du er ked af dine tænder og dit smil, så kan en tandregulering være en af de investeringer.

Vi har talt med tandklinikken You Smile I Smile (https://yousmileismile.dk/), der har dedikeret klinikken til tandretningssystemet Invisalign, og de fortæller, at langt de fleste patienter henvender sig, fordi de er kede af deres smil. Og ikke mindst at de går glade ud ad døren efter endt behandling.

Fast pris og fleksible betalingsvilkår

Som sagt er intet gratis, og det gælder da også for en tandbehandling med Invisalign. Den præcis pris kan vi ikke fortælle, for det kræver, at du kommer til en forundersøgelse hos en certificeret behandler, men ifølge You Smile I Smile koster en behandling med Invisalign som udgangspunkt et sted mellem 20.000 og 50.000 kr.

Inden du kaster dig over Projekt Tandretning, er det dog en god idé at sætte dig hundrede procent ind i forløbet, så du ved, hvad du siger ja til, ligesom du naturligvis bør vælge en tandklinik, der tilbyder en fast pris. 

Det kan være mange penge at finde på én gang – det er det i hvert fald for de fleste – og derfor kan du også overveje at finde en tandklinik, der tilbyder fleksible betalingsvilkår, så du kan dele den store regning op i mindre bidder. På den måde bliver det overskueligt at få rettet tænderne og dermed skabe dit drømmesmil.

Leave a Comment