En healinguddannelse i Esbjerg er det nye sort at tiltrække folk til

26 April 2021
Anders Lundtang Hansen
image

editorial

Det er ikke så længe siden, at man sagde, at der duftede/lugtede af fisk i Esbjerg, da det var ensbetydende med pengeindtægter for folket her.

Med årene har det ændret sig til andre indkomstformer, og denne vestjyske egn af landet er ikke så tilbagestående, som man ellers kan møde fordomme om.

Byen var blandt andet en af de første, hvor man forsøgte sig med nye trafikmuligheder, og man finder stor scene- og teaterkunst i byen.

Dog hang der længe noget ved, at disse fiskere drog ud fra landet og var isoleret langt fra omgivelserne, så de ikke fik nye inputs andet, end når de sjældne gange var i land og kunne snakke med deres koner.

Den tendens er heldigvis ved at vende.

Trods den modsatte fordom om at vestjyderne ikke er vilde med forandringer, så tyder noget på, at man nogle gange skal herover for at finde de kommende strømninger fra ind- og udland.

Men selvom det ikke er helt nyt med healing, så er det noget, som der er blevet mere og mere populært, og som der nok kan være grobund for ikke bare at undersøge nærmere, men måske ligefrem uddanne sig til.

Det er blevet noget lettere at få folk til at tro på en healinguddannelse

Og det er både for de unge, som der gerne vil have nogle moderne tendenser til Vestjylland, der har fattet interesse for den her slags beskæftigelse, men det kan også være de fiskerkoner, som der har været vant til, at de skulle få tiden til at gå, mens deres mænd var til havs, og børnene nu er flyttet hjemmefra, så de kan få tiden til at gå.

Esbjerg kan ende med at blive en metropol for uddannelse i healing, hvor man ligefrem valfarter fra alle egne af landet – og måske endda steder i udlandet – for at komme til at lære mere om healing.

More articles