Mobil covers til alle smart phone modeller hos lux-case.dk

Som den lykkelige ejer af en smuk, funktionel og – ganske givet – dyr smart phone, har du en vis interesse i at beskytte den imod ulykker. Det kan hurtigt vise sig at være en ganske bekostelig affære, hvis du er så uheldig at tabe din smart phone ned på et hårdt underlag (for eksempel et fortov eller et beton gulv). Det super følsomme display tåler nemlig ikke den hårde landing på samme måde som de gammeldags mobiltelefoner, og vil være tilbøjelige til at splintres, så du ikke kan bruge din telefon førend glasset i displayet er udskiftet.

Er du rigtig uheldig, vil flere af telefonens yderlige funktioner, for eksempel det indbyggede kamera, have lidt skade ved faldet. Og så bliver det pludselig rigtig dyrt at få repareret den stakkels telefon.

Optimal beskyttelse af din smart phone med mobilcover eller etui

Er du så heldig, at display og bagklædning på din lækre smart phone stadig er intakt, bør du overveje, om ikke det var på tide at sikre begge dele imod uheldige situationer. Her er du rigtig godt hjulpet med et stærkt og robust mobilcover samt beskyttelsesfilm, som påføres glasset på telefonens display og beskytter det mod splintring.

Du behøver ikke at være bange for, om din telefon kommer til at se grim eller utjekket ud, når den har mobilcover på. Moderne mobilcovers er langt mere diskrete end de tidligere, og fremstillet af materialer, som på én gang er tynde og særdeles hårdføre. Og beskyttelsesfilm er så tyndt, at du faktisk ikke lægger mærke til det – undtagen hvis du skulle være så uheldig at tabe telefonen eller komme til at lægge den i den samme lomme som dine nøgler. Så vil du pludselig sætte pris på den billige beskyttelsesfilm, da den kan spare dig for tusindvis af kroner i erstattet front display glas.

Find beskyttelsesfilm og mobilcovers til lave priser på https://lux-case.dk/ 

Lukket for kommentarer.