Yoga-studie i København

Yoga er en alsidig træningsform som alle kan deltage i. Det er videnskabeligt bevist, at yoga har en række positive effekter på vores sind, mentale sundhed og især vores fysik. Yoga er en kombination af vejrtrækningsøvelser, meditationsteknikker, balance og styrke. Denne træningsform er gennem de seneste år blevet en utroligt populær måde at holde sig aktiv på. Har du også lyst til at prøve kræfter med denne effektive og udfordrende motionsform, så er yoga-studiet [jo:ga] i København måske noget for dig.

[jo:ga] er både for dig, der endnu ikke har prøvet yoga, og for dig, der har masser af erfaring. Oplev et hyggeligt og uformelt miljø, hvor professionelle instruktører står klar til at lære fra sig og hjælpe dig med at komme i form og udforske det spændende yoga-univers. Formålet med træningen hos [jo:ga] er at du bliver glad, samt med tiden bliver stærkere og smidigere som resultat af din træning. Med 8 studier fordelt på tværs af København, har du rig mulighed for at vælge et studie tæt på dig.

På de mange forskellige hold, som [jo:ga] tilbyder, vil du blive præsenteret for træning der sætter fokus på alt fra styrke og balance til teknik og vejrtrækning. Du vil blive guidet af instruktører, der hjælper dig og møder dig på præcis det niveau, hvor du er. Alle instruktørerne har mange års erfaring med yoga, og har endvidere gennemgået både kurser og deltaget i workshops, så de er gearet til at hjælpe dig med at nå dine mål. Når du er blevet fortrolig med de grundlæggende yoga-øvelser og principper, kan du f.eks. prøve et af vores hold inspireret af HOT-yoga, hvor træning i et opvarmet lokale for at sætte gang i forbrændingen. [jo:ga] har også et hold rettet mod mødre, der gerne vil i form efter at have født. På disse hold er babyer velkomne.

Lukket for kommentarer.