Vippeserum – Essentiel til din skønhedsrutine

Vippeserum – Din daglige luksus 

Vi har alle sammen brug for lidt selvforkælelse. De små højdepunkter, som er med til at at gøre hverdagen bedre og give os en følelse af luksus. For mange kvinder kommer dette i form af vores skønhedsrutiner, som er et af de tidspunkter på dagen, hvor vi kan være helt os selv, imens vi gør os klar. Både morgen og aften, er disse rutiner med til at give os en følelse af skønhed og til at styrke vores selvfølelse.

Det vil vi gerne bidrage til og siden vi startede vores forretning i 2016, har vores mål været at hjælpe vores kunder, til at finde de helt perfekte produkter til deres behov. Vi vil gerne tilbyde jer de mest professionelle og eksklusive produkter, så du kan få lidt ekstra glæde ind i din hverdag. Dette gør vi, ved selektivt at udvælge de bedste varer på markedet, fordi I fortjener intet mindre end det bedste. 

De grundværdier vi har bygget vores virksomhed på er følgende: kvalitet, fleksibilitet og troværdighed. Derfor kan du altid forvente den højeste kvalitet af produkter, når du handler hos os. Det aktive stof i vores vippeserum hedder bimatoprost og er med til at øge væksten og smidigheden af dine vipper. Derudover er der også tilført glycerin, panthenol og allantoin, som alle har en blødgørende og beroligende effekt.

Dette er med til at give den ultimative beskyttelse af dine vipper, så uanset om du bruger make-up, eyelash extentions eller fortrækker det naturlige look, er dine vipper altid smukke og velplejede. Det er vores rekommendation at benytte vippeserum på en jævnlig, gerne daglig basis, for at opnå de bedste resultater. Den kan eksempelvis påføres om aftenen efter at du har renset dit ansigt, så den vil have god tid til at trænge godt ind i dine vipper natten over. 

Ønsker du at vide mere omkring vippeserum og hvilken effekt det kan have for dig? Så kan du med fordel se mere på NR Kosmetik’s hjemmeside, hvor du vil kunne finde mere information. https://nrkosmetik.dk/collections/serum/products/semilac-vipper-serum

Leave a Comment