Sensuel mandestrip til polterabend

Sæt ekstra krydderi på din venindes polterabend, din kollegas jubilæums fest eller din søsters runde fødselsdag med et morsomt og overraskende underholdnings indslag, som samtidig er bjergtagende, erotisk pirrende, og med garanti kan bringe smil og latter frem på læberne hos fest deltagerne – og få blodet til at rulle og kinderne til at blusse hos de fleste. Med andre ord: Hyr en professionel mandestripper fra poledancer.dk/mandestrip, som forstår at optræde som entertainer, danser og mandlig kurtisane på én og samme tid. Den dygtige mandestripper formår at bevare sin maskulinitet, samtidig med at han udfører æggende og sensuelle danse trin i en avanceret koreografi, som han har skrædder syet til lejligheden. 

Når du går på jagt efter en mandlig stripper, bør du holde dig hans professionalisme for øje – med en mandestripper, som ikke tager sit erhverv alvorligt, kan du risikere at ende med en aften, som i bund og grund er en pinlig oplevelse. Derfor bør du tjekke din potentielle kandidats referencer – kig gerne efter, om han evt. har videoer på sin hjemmeside, og om der evt. er udtalelser fra tidligere kunder. Du bør også insistere på selv at skulle have et ord at skulle have sagt i forbindelse med planlægning af aftenens forløb. Det er trods alt dig og dine gæster, som er kunderne – og en dygtig mandlig stripper ser det som sin ufravigelige mission at gøre alle glade og tilfredse. Han kan adskille flirt fra seksuelle tilnærmelser, og kan fornemme, hvor og hvornår han går over stregen. Derfor er det vigtigt, at I husker at forventnings afstemme, inden I indgår aftalen om en strip opvisning. 

Når du og din mandestripper aftaler arrangementets karakter, kan du vælge, om mandestripperen skal give en poledance opvisning. Denne form for dans er på én gang sensuel og kraftfuld, og uden direkte interaktion med publikum. På den måde undgår du, at nogen føler sig stødt på manchetterne!