Rekruttering – for de bedste ansættelser

Som virksomhedsejer, direktør, CEO eller HR ansvarlig er du sikkert udmærket klar over, hvor stort et arbejde, der ligger i rekruttering af nye medarbejdere. Rekruttering, ansættelse og onboarding udgør tilsammen en proces, der er så omfattende, at den nærmest skal planlægges som et selvstændigt projekt. Der skal sættes tid og ressourcer af til rekruttering, ligesom der trækkes på kompetente medarbejdere i virksomheden, når ansøgninger og cv’er skal gennemlæses, og kandidater udvælges til samtale. Og selve samtalerne æder også mange mandetimer op, især hvis man har tænkt sig at afholde mere end én samtalerunde.

Rekruttering via professionelt rekrutteringsbureau – effektivt og besparende

Måske har du indtil videre selv forestået rekruttering og ansættelse af nye medarbejdere, fordi du har vurderet, at det var for dyrt at udlicitere opgaven. Men den omkostning skal du holde op imod den tidsmæssige og arbejdsmæssige udgift, der lægges i et rekrutteringsforløb – tid og ressourcer, som kunne have været brugt på virksomhedens egen fremdrift i stedet.

Rekrutteringskonsulenten hjælper med alt – fra udfærdigelse af et rammende stillingsopslag til gennemlæsning af ansøgninger og frasortering af uegnede kandidater, til samtale indkaldelser, gennemførelse af samtaler og evt. tests, og den endelige udvælgelse af din nye, dygtige medarbejder. Og så skal du samtidig være opmærksom på, at en rekrutteringskonsulent er uddannet til – og arbejder professionelt fuld tid med – rekruttering. Dette betyder, at du får en person med erfaring og ekspertise inden for rekruttering af de helt rigtige medarbejdere til virksomheder inden for bestemte brancher og fagområder.

Find din rekrutteringskonsulent online

Hvis du leder efter kompetente og kvalificerede medarbejdere med ekspertise inden for område som IT, design og kommunikation, kan du med fordel tage et kig på det danske rekrutteringsbureau dedikation.dk. Her finder du rekrutteringskonsulenter med et meget dybdegående branchekendskab, og lang erfaring med at rekruttere kvalificerede kandidater til netop disse områder. Læs meget mere på dedikation.dk

Lukket for kommentarer.