Polterabend til kvinder med mandlig danser eller stripper

Er du den, der er blevet udvalg til at arrangere din venindes, søsters, eller nære bekendtes polterabend, ligger der et større stykke koordinerings arbejde foran dig. De fleste polterabender for vordende brude indeholder elementer af aktivitet, forkælelse og luksus – og varer til langt ud på natten. Det kan være vanskeligt at holde dampen oppe efter en lang dag med frokost, forkælelse (for eksempel i form af ansigtsbehandlinger, mani- eller pedicure, eller massage), diverse aktiviteter samt frokost og middag sammen med hele venindeflokken.

Men du ved, at din veninde skal sendes afsted for fulde gardiner, og at dette i hvert fald ikke indebærer, at gæsterne siger farvel og tak for i aften, når klokken runder de 22:00. Så her er et tip til, hvordan du og dine veninder genfinder energien, og får mod på at feste dagen lang.

Hyr en dygtig mandlig stripper til at peppe polterabend til kvinder op

Med en lækker mandlig danser fra poledancer.dk, som ikke er bange for hverken at vise sin veltrænede krop frem eller komplimentere kvinderne i selskabet, kan du give såvel den vordende brud som de deltagende veninder en sensuel og fræk oplevelse, de sent vil glemme.

Læs mere om, hvad du kan forvente af et polterabend arrangement med mandlig stripper på poledancer.dk

Lukket for kommentarer.