Kom op i gear med Excel kurser

Hvis du arbejder på kontor, er der overvejende sandsynlighed for, at du på et tidspunkt i løbet af din karriere har stiftet bekendtskab med Microsoft Excel. Langt de fleste af os ”kontornussere” – hvad end vi arbejder med Business Intelligence og research, financial planning, budget og økonomi, eller forretningsudvikling med forecasts og store data sæt – har prøvet at anvende Microsoft Excel når der skal foretages beregninger eller oprettes tabeller. Men for de flestes vedkommende gælder det, at de utroligt mange muligheder og features i Microsoft Excel slet ikke udnyttes optimalt.

Microsoft Excel er andet og mere end blot et simpelt regneark. Med den rette ekspertise kan Microsoft Excel forvandles til et universal værktøj, som kan bruges til såvel budgetter som til avanceret data behandling og udtræk af data fra databaser. I mange sammenhænge anvendes Microsoft Excel sammen med programmeringssprog og integreret med andre applikationer. Og med et udvidet kendskab til – og beherskelse af – de mange funktioner og features, som findes i Microsoft Excel, kan du nå rigtig langt uden at behøve et stort, forkromet program, som koster dyrt i anskaffelse og abonnement, og som typisk er specialiseret til én eneste funktion.

Giv medarbejdernes kompetencer en upgrade med et Excel kursus

Som arbejdsgiver er det vigtigt, at du sørger for at udvikle og dygtiggøre dine medarbejdere med jævne mellemrum. Med et kursus i Excel kan du slå to fluer med et smæk. Dine medarbejdere får opbygget et bedre forhold til en applikation, som med fordel kan tjene som arbejdsredskab i dagligdagen, og du sparer de penge, du ellers ville have betalt for et dyrt og unødvendigt system.

Hos 4D kan du finde Excel kurser til medarbejdere på alle niveauer – og du vil tilmed kunne anmode om et særligt skræddersyet kursus, som er tilpasset netop din virksomheds behov og arbejds processer.

Du kan finde det rette Excel kursus København på 4D.dk

Lukket for kommentarer.