Forkæl din krop med en dygtig massør

Mange mennesker forbinder kontor arbejde med arbejde, som er skånsomt for kroppen, idet denne type arbejde ikke indebærer tunge løft, monotone bevægelser eller en uhensigtsmæssig arbejdsstilling. Intet kunne dog være fjernere fra sandheden. Det at sidde forover bøjet over en arbejdsstation otte til ti timer om dagen, med skuldrene trukket op om ørerne, armene løftet over tastaturet, bøjet nakke og krum ryg, er noget af det mest belastende for ryggen, man kan udsætte den for. Og det er ikke kun ryg, nakke, skuldre og arme, som lider under den dårlige arbejdsstilling.

Den krumme ryg gør, at man ikke får trukket vejret ordentligt ned i lungerne, og samtidig bliver indvolde og indre organer trykket sammen. Kroppens generelle cirkulation bliver blokeret, hvilket kan være katastrofalt for kredsløbet. Og musklerne bliver aktiveret på en aldeles uhensigtsmæssig måde, således at kroppen risikerer at blive trukket skæv, selv når man ikke er i siddende stilling.

Nulstil kroppen med en god massage

Derfor er det vigtigt, at du sørger for at få rørt dig med jævne mellemrum, mens du er på kontoret – om det så bare er en hurtig gåtur en gang i timen, eller en fast rutine med stræk øvelser. Samtidig bør du sørge for at passe din motion uden for jobbet – og med jævne mellemrum at få musklerne arbejdet i bund med en professionel massage. Ved en massage styrkes blodgennemstrømningen i musklerne, og diverse spændinger løsnes op. Dette gør, at muskler og led bedre kan slappe af og finde tilbage til deres naturlige leje.

Samtidig frigives de affaldsstoffer, som ophobes i musklerne, og transporteres naturligt ud af kroppen. Du vil med garanti føle dig mere frisk og veloplagt i hverdagen, hvis du med regelmæssige intervaller sørger for at få en skøn massage – for eksempel fysiurgisk massage, wellness massage eller en dyb bindevævs massage.

Find din dygtige massør, og book tid til en massage, på kaatsumassage.dk

Lukket for kommentarer.