Et billigt alternativ til flyttemænd

Skal du flytte? Du er garanteret allerede helt forpustet ved tanken om alle de ting, der skal slæbes frem og tilbage, og ikke mindst alle de ture, du skal køre med traileren efter bilen? Det kan være noget af en omgang, og som regel skal det hele foregå på én dag, fordi du skal være ude af den ene bolig nærmest før, du kan flytte ind i den anden.

Flyttemænd er en dyr løsning, men BOXIT har fundet et alternativ, der kombinerer det praktiske ved en flyttebil med den billige gør-det-selv-flytning: https://www.boxit.dk/flyttemaend

Billig leje af Flyttebox

Med en Flyttebox fra BOXIT får du mulighed for at flytte dine ting i ro mag; fra boligen ud i containeren og fra containeren ind i boligen. Containeren kan du leje ligeså længe, du har brug for den – typisk i en måned – og på den måde kan du begynde at flytte, før du reelt kan overtage din nye bolig.

Når containeren er pakket, og du er klar til at flytte dine ting til en ny adresse, så kommer BOXIT og rykker containeren. I din nye bolig har du igen al den tid, du skal bruge til at få kasserne inden for igen.

En praktisk kombination

Flytteboxen giver dig mulighed for at kombinere de professionelle (og dyre) flyttemænd med en praktisk gør-det-selv-løsning. BOXIT leverer og henter Flytteboxen, når du er klar. Du skal bare planlægge, pakke og tømme.

Fordelene er til at tage og føle på, men lad os alligevel remse dem op:

– Du får mere tid og større fleksibilitet i forhold til at flytte dine ting fra et hjem til et andet.

– Du får flytning og opbevaring i en og samme løsning, fordi du kan leje containeren så længe, du har brug for den.

– Du får mulighed for en ekstra opmagasineringsplads, hvis datoerne for din udflytning og indflytning ikke passer sammen.

– Du slipper for at køre frem og tilbage med traileren i al slags vejr.

Lukket for kommentarer.