3 ting du skal vide om dybderens af huden!

Hvis der er noget, der kan lægge en dæmper på morgenhumøret, så er det, at der pludselig er vokset en bums frem i panden. Eller et andet sted for den sags skyld. Urenhed hud og bumser er enhver kvindes største fjende, men heldigvis kan du gøre meget. Både selv og i samarbjede med en kosmetolog.

Vi har spurgt Klinik Dandanell i Roskilde om gode råd til uren hud. Er du nysgerrig på mere, så tjek deres hjemmeside: https://klinik-dandanell.dk/Behandlinger/Ansigtsbehandling

Hvornår er det nødvendig med en dybderens?

Når porerne er tilstoppet, så er det tid til en dybderens. Det er de, når de bliver sorte og ser fyldte ud, og nogle gange er de endda så tilstoppede, at du kan mærke det med fingrene.

Det kan også være, at din hud er meget fedtet – og at den bliver det hurtigt i løbet af dagen. Så er det også ved at være tid.

Kan man selv lave en dybderens?

Det er faktisk rigtig svært, at lave en ordentlig dybderens selv, fordi du sjældent kan se, hvordan du bedst får urenhederne renset ud. Hvis du trykker forkert, kan du skade huden, og du risikerer også, at du ikke får det hele med.

Derudover er der en del hygiejne på klinkkerne rundt i landet, mens du har mange bakterier på dine hænder. Bakterier der let kan forværre urenhederne.

Hvor ofte bør man få en dybderens?

Hvis du vil holde urenhederne ned, så bør du som minimum få en dybderens hver fjerde uge. Og går der så lang tid imellem, så skal du samtidig være opmærksom på, at du skal pleje og vedligeholde huden i den mellemliggende periode.

Hos Klinik Dandanell tilbyder de både klasisske ansigtbehandlinger og luksusbehandlinger, ligesom du kan få specifikke behandlinger mod meget uren hud. Kig forbi klinikken, hvis du har spørgsmål; der står altid en sød kosmetolog klar til at hjælpe.

Lukket for kommentarer.